browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

MMRP 2014- Quality System in The Food Industry

Posted by on September 16, 2014

Berikut slide materi kuliah kedua  MK Manajemen Mutu & Regulasi Pangan.  Silahkan diunduh untuk dijadikan pedoman minimum.

Untuk memperkaya studi kasus, silahkan cari contoh spesifikasi produk/proses pangan sebagai bahan diskusi  pertemuan selanjutnya.  Sumber dapat dari website perusahaan, laporan PKL, magang, atau skripsi, maupun textbook yang relevan.

MMRP14-02-Quality-Process-Control

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA Image

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>